Meksikansk milliardær Ricardo Salinas bekrefter at han har 10% av sin flytende portefølje i Bitcoin Ricardo Salinas Bitcoin

Meksikansk forretningsmann, Ricardo Salinas Pliego, har blitt den siste milliardæren som har gitt uttrykk for sin beundring for Bitcoin. Ricardo Pliego rangerer 165 på Bloombergs milliardærindeks og har en nettoverdi som er nord for 11,8 milliarder dollar. Han er blant de femte rikeste i Mexico.

Han laget en tweet om Bitcoin i dag og beskrev kryptovalutaen som et verktøy som „beskytter borgere mot statlig ekspropriasjon.“ Pliego avslørte at han hadde 10% av sin likvide portefølje i Bitcoin, og anbefalte samtidig potensielle investorer å lese „The Bitcoin Code„, den prisbelønte boka av Bitcoin-pedagog, Saifedean Ammous.

Milliardærer som Ricardo Salinas elsker Bitcoin

Ricardo Salinas siste offentlige erklæring til fordel for Bitcoin kommer på en tid da kryptovalutaen handler nær den forrige rekorden. I skrivende stund handlet Bitcoin til en pris på $ 17684 med en markedsverdi på bare noen få dollar sky på $ 328 milliarder dollar.

Men Salinas er ikke den eneste milliardæren eller populære figuren som har kastet sin vekt bak Bitcoin i nyere tid. I stedet la han bare til navnet sitt på en strålende liste som det blir vanskelig å følge med når Bitcoin prøver å gjenvinne sin heltidshøyde.

Milliardær hedgefondssjef, Paul Tudor Jones, DoubleLine Capitals Jeffrey Gundlach, milliardærfilantrop, Bill Pulte og milliardærinvestor Stanley Druckenmiller har alle nylig kommet ut for å avsløre deres beundring eller investering i Bitcoin.

Selv Maisie Williams som spilte hovedrollen i den populære TV-serien „Game of Thrones“ har fulgt opp forespørselen sin om Bitcoin ved å kjøpe noen.