Bitcoin mindre risikabelt, når prisen stiger, siger Bill Miller

KORT OM

  • Bitcoin-tyr Bill Miller siger, at bitcoin bliver sikrere, jo højere prisen går.
  • Bitcoin vil handle på en bestemt måde, fordi det er tidligt i sin vedtagelsescyklus.
  • Banker kan købe, sælge og opbevare BTC i forvaring, men store banker er ikke begyndt at gøre det.

Den berømte investor Bill Miller fortalte CNBC, at i modsætning til de fleste aktier reducerer Bitcoins højere pris risikoen.

I et interview på CNBC.com-showet The Exchange forklarede CEO og Chief Investment Officer for Miller Value Partners, arten af ​​Bitcoins risikoprofil.

Hvordan kan det være?

Miller, der er berømt for sin S & P-slående rekord, pegede på nogle få faktorer til at bakke op på sin erklæring. Især erklærede han, at bitcoin stadig er i begyndelsen af ​​dets vedtagelsescyklus. Med andre ord er der stadig flere mennesker og institutioner, der begynder at investere i aktivet.

Han bemærkede, at selvom banker har tilladelse fra regulatorerne til at købe og opbevare BTC, gør ingen af ​​dem det. Han sagde, at de holdes tilbage, fordi de er „bekymrede“.

Desuden er der udbud og efterspørgsel. Institutionelle investorer kommer på markedet og foretager store køb. ”Så længe det opnås,” sagde han, vil bitcoin sandsynligvis gå højere.

Kontanter er en rotte?

CNBC pegede på Millers seneste investornyhedsbrev for noget usædvanligt humor. Miller henviste til Warren Buffets berømte mærkning af bitcoin som ‚rottegift‘. ”Han kan godt have ret,” svarede Miller. „Bitcoin kunne være rottegift, og rotte kunne være kontant.“

Jager bitcoin-cyklussen

Miller reflekterede også over spørgsmålet om ‚at vente på tilbagetrækningen‘. Med andre ord, når BTC flytter ind i ukendt territorium, ville det være fornuftigt at vente, indtil cyklussen falder?
Problemet med denne tænkning, siger han, er at bunden allerede opstod. „Du kunne have købt bitcoin til $ 4.000 i første kvartal [2020].“

Desuden har folk, der ser efter bunden, en tendens til at gå glip af. De forventer, at prisen fortsætter med at falde, selv efter at den begynder at stige. Så når det stiger, spørger de, om de skal købe det. I det væsentlige jagter de markedet.

Hvor næste for BTC?

Miller gav ikke en forudsigelse for bitcoins pris under interviewet. Hvad han gjorde gentagne gange var fokus på det faktum, at bitcoin er tidligt i sin adoptionscyklus.

Fordi bitcoin er på dette tidlige tidspunkt, kan nogle ting forventes. Miller pegede på det faktum, at bitcoin bevæger sig i spring. Disse spring efterfølges af dyk på op til 80%, bemærkede han. Bitcoin har gjort dette to gange, bemærkede han. Men han gentog også – dette er naturligt for et aktiv på dette stadium af dets investeringslevetid.